Groei & ontwikkeling

Ik merk dat ik in een stijgende lijn zit. Het zal natuurlijk een wiebellijntje zijn maar er is vooral stijging.

Wat dit keer anders is is dat ik ook het gevoel heb in een enorme groei te zitten. En dan heb ik het niet over mijn grote buik (die ook mooi rond wordt).

Mijn nickname (struikuiltje) past niet meer echt. Heb die op instagram dan ook gewijzigd. Op deze blog zal de naam nog wel hetzelfde blijven.

Wat hier wel zal veranderen is de layout en de inhoud. Het blijft een persoonlijk blog maar ik wil me met de blogs meer richten op manieren van zelfzorg en leuke/fijne ditjes en datjes.

Het is nog even zoeken wat ik precies wil en wat passend is. Het is op het moment erg in beweging. Maar in a way zijn we allemaal continu in beweging.

De komende dagen ga ik de bezem en een doekje door de website halen (ik laat de geschreven blogs staan) en in de komende weken zal er hier een andere sfeer hangen.

Een sfeer waarbij het lekker is een warme drank erbij te pakken en ontspannen te lezen.

Ik focus me vooral op heling en positiviteit. Wat minder op het delen van de lastige dingen. Dat doe ik wel nog soms op mijn instagram, want het ook uiten van minder leuke dingen blijft belangrijk. Maar hier is dat niet meer de plek voor.

Ik wil van struikuiltje.nl een warm bad maken. Waar het fijn is om te vertoeven. Waar je rust, inspiratie of antwoorden kan vinden.

Heb je tips, suggesties, of een mening dan lees ik dat graag.

Ps: als je als medeblogger advies hebt over seo/vindbaarheid lees ik dat graag. Ik heb nog niet helemaal door wat daarin het beste werkt. Liefs!!Een gedachte over “Groei & ontwikkeling”

Geef een reactie